Copilul de azi va fi viitorul nostru de mâine!

 

Maria Iuliana Caruz Asociația Antonia pentru Educație și Inovare Socială

100% Complete
1,030 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Părinții joacă cel mai important rol în formarea copiilor, creșterea și dezvoltarea lor ca personalități. Anume din familie copilul trebuie să primească o educație, un sprijin, iubire și stare emoțională de bine. Din punctul meu de vedere, familia are un rol cheie în conturarea.

Dacă modelul nu este tocmai un exemplu bun, un copil nu poate realiza. Copiii vor face, sau vor crede precum părinţii, imitând comportamentele acestora. Aici intervine educația de la școală, socială și anturajul. De multe ori în educația copiilor trebuie să se implice și comunitatea. La ora actuală, multe familii au nevoie de o educaţie solidă, dată fiind starea lor. De aceea susțin ideea cu implicarea societății în educația celor apropiați, aceștia nefiind neapărat doar din familie, ci și apropiații, prietenii și cunoștințele. În cazul în care se observă faptul ca o familie este puțin mai defavorizată pe plan social, cel mai omenesc ar fi să ne implicăm și să o ajutăm! Cum anume? Prin resursele pe care le avem la îndemână, acestea fiind:

- educație

- cunoștințe

- lucruri materiale

- resurse de hrană

- sfaturi, etc.

Uneori putem face un bine, fără să depunem prea mult efort. Uneori printr-un cuvânt putem schimba o viață, mai ales dacă acesta este spus la momentul potrivit, mai ales unui copil. Îl putem ajuta să devină viitorul nostru frumos, de mâine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Antonia pentru Educație și Inovare Socială dezvoltă și implementează programe adaptate, integrate și de inovare socială pentru a contribui la soluționarea de probleme sociale generate de sărăcie, acces redus la educație, discriminare, șomaj, etc. cu impact asupra îmbunătățirii calității vieții copiilor, tinerilor, adulților proveniți din medii vulnerabile și a membrilor societății în ansamblu. 

Darnic pentru Educație este una dintre campaniile cu tradiție și de suflet la Asociația Antonia pentru Educație și Inovare Socială, prin intermediul căreia ne propunem să îndeplinim visurile copiilor de la sate. 

Împreună investim în poveștile micilor cititori! Poveștile micilor cititori se scriu în timp, iar campania „Darnic pentru Educație”, aflată la cea de-a treia ediție, reprezintă doar un capitol din investiția în educația copiilor de la sate.  Alături de spiridușii săi magici, Moșul va îndeplini dorințele a aproximativ 200 de copiii din mediul rural ieșean, însă nu se op

 

2 Donații

Alecksei

1,000 RON
30 Nov 2023

Maria Iuliana Caruz

30 RON
Toți copilașii merită să aibă parte de fericire! Au nevoie de motivație, susținere și educație!
30 Nov 2023
Maria Iuliana Caruz : Asociația Antonia pentru Educație și Inovare Socială
Copilul de azi va fi viitorul nostru de mâine!